Budapest XXI. Görgey Artúr tér 8. ——– Budapest XXI. Vénusz utca 2.
MAGÁN
KÖZFINANSZÍROZOTT
Kövess Minket
Facebook Pagelike Widget

Dr. Nagy Zsuzsanna


1989-ben a Semmelweis Egyetemi Általános Orvos diploma megszerzése után a Bajcsy Kórház Szemészetén és a II. Szemklinikán szereztem szakmai gyakorlatot. 1994 óta – a szemészet szakvizsga megszerzése óta -szakrendelőben és magánrendelésen felnőtt és gyermek szemészettel foglalkozom.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvostársaságnak, a Magyar Gyermekszemészek és Strabológusok Társaságának és a Magyar Glaukóma Társaságnak.

Kiemelkedően fontosnak tartom a szakrendelői munkát, hiszen a páciensekhez mi vagyunk a legközelebb, az egészségmegőrzés nélkülözhetetlen része a szemészeti szűrés és a gondozás.

A Csepeli Csillagszem KFt. alkalmazottjaként 2007 óta dolgozom a Tóth Ilona Egészségközpontban, jelenleg rendelésvezető főorvosként.

Elkötelezett vagyok a szakrendelői munka iránt, nélkülözhetetlennek tartom, hogy mindenki hozzájuthasson a magas szintű szemészeti ellátáshoz. Szoros kapcsolatot ápolok minden szakorvos kollégával, a társszakmák orvosaival és a kerület háziorvosaival, együttműködésünk szintén elengedhetetlen a magas szintű betegellátáshoz.

ITT TALÁL MINKET
A TÉRKÉPEN

Görgey Artúr tér 8
Vénusz utca 2